Fritidsklubb "Klubben"

Välkomna till Klubben på Ekensbergsskolan

När eleverna går i 4-5:an erbjuds de plats på Klubben som håller till på Gräsanden.
Vi som jobbar här i år är Katarina Ferm och Yvonne Ström.
Klubben är öppen:
måndag – torsdag 14.30 – 16.30
fredagar 12.40 – 16.00.

I år delar vi lokaler med grön förskoleklass som har verksamhet där på förmiddagar. Det är ännu viktigare i år att man hänger upp sina kläder, väskor och ställer skor på bestämd plats. Det är även viktigt att ta extra hänsyn till förskolebarnen som hänger sina kläder i samma hall.

Klubben är en öppen verksamhet. Eleverna får ta eget ansvar för hemgång och när de ska vara här. När eleverna kommer  streckar de in sig samt säger hej då när de går hem. Mellis serveras efter skoldagens slut.

Vi erbjuder olika material, spel och ibland finns möjlighet att delta i aktiviteter som fritids har.
Mobiltelefonerna får användas att ringa och sms:a till föräldrar med.
Fota, filma och spela är inte tillåtet inom skolans område.
Skolans trivselregler och ordningsregler gäller även på Klubben.

Vi ser fram mot en ny termin tillsammans med era barn.

Katarina & Yvonne

Terminsavgiften är 800:-
Terminsavgiften betalas via postgiro.
Inbetalningskort kommer hem efter anmälan.

På loven är Klubben stängd men de som har behov av omsorg är välkomna till fritids.
Då öppnar vi 9, stänger gör vi som vanligt.