Rektorsbrev 13/1 2017

Från och med den 1 januari 2017 är jag, Jenny Stanser, rektor för Blommensbergsskolan-Ekensbergsskolan. Jag är 45 år och kommer ursprungligen från Avesta i Dalarna. De senaste åtta åren har jag arbetat som skolledare varav fem år som rektor. I botten är jag utbildad lärare 1-7 och 4-9 i ämnena svenska, engelska, spanska och SO.

Det är med stor glädje och tillförsikt som jag tar mig an uppgiften som rektor för Ekensbergsskolan.  Jag är otroligt positiv till att nu få möjligheten att följa våra elever ända från förskoleklassen fram till årskurs 9. Det bildas styrkor och mervärden upplever jag när vi går samman till en enhet. Det gör att våra elever vet att det finns en plats för dem på Blommensbergsskolan i årskurs 6 och vi kan fortsätta följa upp resultat och framgångar.

Ekensbergsskolan kommer att kunna dra nytta av de resurser som vi i form av en större skola har som t.ex. elevvårdsteam med kurator, psykolog, SYV och servicegruppen med administration och vaktmästare med mera.

Om ni har frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att höra av er till mig.

Med vänlig hälsning Jenny

Jenny Stanser, Rektor