Om skolan

Ekensbergsskolan är en Iiten skola i naturskön miljö där vi har tillgång till bad och kanotpaddling. Vi har även nära till skog och mark där eleverna har sina naturstudier.

I Ekensbergsskolan är samarbetet väl utvecklat från förskoleklass till årskurs fem. För att ge barnen helhetsperspektiv på sitt lärande är vårt arbetssätt undersökande och tematiskt. Under de tematiska arbetet samverkar hela arbetslaget, vi kan på detta sätt arbeta i små grupper vilket möjliggör ett praktiskt och upplevelsebaserat arbetssätt.

Förskoleklass

Välkomna till Förskoleklasserna på Gräsanden.

Vi håller till i annexet Gräsanden.

Våra pedagoger heter: Lhena Sävenmark, Mari Berglöf, Elin Lagerström, Anne Mickelsson.

Ekensbergsskolan en F - 5 skola

Skolan är indelad i tre arbetslag: Gräsanden (F-1),Svanen (2-3) och Hägern (4-5).

Här kan du läsa mer om vad vi gör i skolan. Tag del av arbetslagens och klassernas arbeten.